La plaça Antonio Machado de Badalona plena de colors, música i ambient de convivència amb la Diverfesta
La plaça Antonio Machado de Badalona plena de colors, música i ambient de convivència amb la Diverfesta
Tot i la pluja d'alguns moments la festa ha continuat durant tot el matí de dissabte
Clara Bayo - 19/05/2013 23:01
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6477

La pluja d'aquest dissabte no ha pogut amb la Diverfesta, un esdeveniment cultural i social organitzat per setè any consecutiu per la Fundació La Salut Alta de Badalona, entitat sense ànim de lucre amb l'objectiu d'ajudar en el desenvolupament de la població del barri a través de l'educació, oferint especial atenció als infants i a les persones més necessitades.

Durant tot el matí, i amb algunes aturades per la pluja de primavera, la plaça Antonio Machado ha acollit diverses activitats com taller de xapes, jocs, bitlles catalanes, maquillatge infantil, diferents sortejos i menjars tradicionals dels seus països d'origen de les mares que els han preparat. Una activitat possible gràcies als voluntaris i voluntàries de la Fundació, com la Dolors qui porta al voltant de dos anys com a voluntària donant classes de castellà, i qui reconeix que es tracta d'una tasca molt gratificant de la qual s'aprèn en els dos sentits. 

Un matí en definitiva assolit gràcies a la xarxa ciutadana que vol donar vida a un barri mancat d'activitats lúdiques i festives al carrer.