L’Ajuntament de Badalona ofereix una recepció a l’equip de futbol americà Badalona Dracs pel 25è aniversari de la seva fundació

Redacción - 03/06/2013 17:15
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6603

L'Ajuntament de Badalona ofereix una recepció a l'equip de futbol americà Badalona Dracs pel 25è aniversari de la seva fundació. Tindrà lloc aquest dimarts, 4 de juny, a les 19.30 hores, al Saló de Plens de l'Ajuntament de Badalona (plaça de la Vila, 1). 

A més la temporada passada (2011-2012) l'entitat badalonina es va convertir amb el club amb més llicències (vuitanta-vuit) de jugadors en la Federació Catalana de Futbol Americà. Recordem també que els Badalona Dracs va ser el primer equip de futbol americà de l'Estat espanyol.

D'altra banda l'any 2012, l'any del vint-i-cinquè aniversari del club, l'equip sènior dels GAP Badalona Dracs, es va proclamar campió de la vint-i-dosena Copa Catalunya de Futbol Americà, que es va jugar a Barberà del Vallès el passat mes de desembre. Els badalonins es van imposar a la final als Barberà Rookies per 17 a 40. Aquesta és la tercera Copa Catalunya consecutiva que aconsegueix l'equip de Badalona.

D'altra banda, aquest passat cap de setmana els Badalona Dracs s'han proclamat subcampions d'Espanya després de jugar la XIX Final LNFA Elite contra els Pioners de L'Hospitalet a l'Estadi Municipal Joan Serrahïma de Barcelona. L'equip de L'Hospitalet de Llobregat s'ha imposat per 24 a 0 a l'equip de Badalona.