El barri de Llefià de Badalona estrenarà el proper curs el nou edifici de l’escola bressol municipal Nero Nas
El barri de Llefià de Badalona estrenarà el proper curs el nou edifici de l’escola bressol municipal Nero Nas
El nou centre tindrà una capacitat per a 107 infants, 66 mes dels que actualment acull l’escola bressol existent
Redacción - 06/06/2013 04:14
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6622

El barri de Llefià de Badalona estrenarà el proper curs el nou edifici de l’escola bressol municipal Nero Nas. Està previst que l'obra, amb un pressupost de 1.938.181 euros i encarregada a la societat municipal Engestur, estigui acabada a finals del proper mes de juliol. L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha visitat els treballs de construcció i ha constatat que "avancen a bon ritme, amb la qual cosa, el proper curs es podran oferir 66 noves places d'escola bressol municipal a un barri on hi ha molta demanda". L'alcalde ha destacat també "les característiques del nou edifici ja que milloraran les condicions en què són atesos els alumnes". "Badalona és en aquests moments l'única ciutat de Catalunya on s'està construint una escola bressol, la qual cosa és una molt bona notícia per a la nostra ciutat", ha afegit.

La nova escola bressol Nero Nas és un edifici d'una sola planta que organitza els seus espais al voltant d'un pati central amb una superfície de 305 metres quadrats i amb entrada de llum natural. Els seus 107 alumnes estaran repartits en 7 aules, una per a infants de 0-1 anys, tres aules per a infants de 1-2 anys, i tres aules per a infants de 2-3 anys.

El solar on s'aixeca el nou centre té una superfície de 1.490 metres quadrats i és de forma trapezoïdal. El terreny està delimitat pels carrers de Londres, Berlín, Àsia i l'escola Baldiri Reixach. L'accés principal pel carrer Londres tindrà la vorera eixamplada.

Fins al curs passat, en aquest mateix solar hi funcionava l'antiga escola bressol Nero Nas, que en l'actualitat, i mentre durin les obres, està ubicada en un mòdul escolar situat a la carretera antiga de València, número 63. Aquest mòdul acull 41 alumnes.

La construcció de la nova escola bressol municipal Nero Nas va ser aprovada en la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament de Badalona del 28 de febrer d'enguany.