Badalona celebra aquest cap de setmana a la Rambla la 2a Fira de l’Automòbil
Badalona celebra aquest cap de setmana a la Rambla la 2a Fira de l’Automòbil
Els visitants hi trobaran 100 vehicles procedents de 9 concessionaris
Redacción - 08/06/2013 06:50
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6651

Aquest divendres a la tarda s'ha inaugurat la 2a Fira de l'Automòbil que durant tot el cap de setmana se celebrarà a la Rambla d'aquesta ciutat. 

La Fira de l'Automòbil estarà oberta al públic tant dissabte com diumenge entre les 11 i les 14.30 hores i entre les 17 i les 20.30 hores. En aquesta segona edició de la Fira hi participen 9 concessionaris que exposen al voltant de cent automòbils amb oferta de vehicles nous, Km.0 i vehicles d'ocasió. Els visitants hi trobaran models dels concessionaris de les marques Nissan, Renault, Hyundai, Citroën, Seat, Volskwagen, Opel, Toyota, Mercedes-Benz, Peugeot i BMW. L'empresa municipal Engestur, encarregada de gestionar els aparcament de la ciutat, també participa en el certamen.

La 2a Fira de l'Automòbil ha estat organitzada per l'Ajuntament de Badalona a través de la societat municipal de promoció econòmica Reactivació Badalona SA, amb la col·laboració de la Federació d'Empresaris de Badalona.

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha recordat que a Badalona hi ha una important concentració de concessionaris d'automòbils i ha considerat la Fira com "una bona ocasió per veure junts diversos tipus de vehicles que difícilment es troben en un mateix espai, facilitant d'aquesta manera el procés de compra". L'alcalde també ha valorat el marc de la Fira: la Rambla "un lloc privilegiat que facilita el passeig i la contemplació d'aquests automòbils amb tranquil·litat."