Tres parròquies de Badalona rebran aliments per valor de 3.600 euros procedents de donacions solidàries

Redacción - 11/06/2013 14:55
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6672

Tres parròquies de Badalona rebran aquesta setmana aliments per valor de 3.600 euros procedents de donacions solidàries, fruit d'una campanya que ha organitzat l'empresa municipal Engestur. Les parròquies estan situades als barris de Lloreda, Pep Ventura i Gorg i estan vinculades a Càritas.

La campanya es va iniciar el mes de desembre de 2012 quan Engestur va organitzar dos tornejos infantils solidaris, un de bàsquet i un altre de futbol. Cada nen participant i família aportava aliments, amb la qual cosa es va aconseguir recaptar al voltant de 700 quilograms. Aquests aliments ja es van lliurar a tres parròquies de la ciutat.

A banda de recollir aquests aliments, diferents empreses van realitzar aportacions econòmiques fins arribar a un total de 5.600 euros. D'aquesta quantitat, 2.000 euros es van lliurar a l'Oficina Municipal de Districte número 4, en forma de 50 vals de 40 euros cadascun.

Amb els 3.600 euros pendents es farà una compra d'aliments a Supermercats Del Río, que es la que es lliurarà a les parròquies aquest dimecres.