L'Associació La Mussara organitza un casal per a joves
Anomenat 'Aula d'estudi i Cultura Urbana' tindrà lloc del25 de juny fins el 19 de juliol
Redacción - 14/06/2013 04:54
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6692

Aquest any des de l'Associació La Mussara es durà terme el Casal d'estiu per a Joves anomenat 'Aula d'estudi i Cultura Urbana'. Es tracta d'un casal d'estiu diferent i innovador per adolescents i joves de SantCrist i de tot Badalona.

Amb les jornades a l'aula volen oferir un espai de estudi i lleure, on mitjançant la creativitat , el joc i la coeducació, els joves descobreixin i desenvolupin les seves potencialitats, es plantegin, afrontin i comparteixin inquietuds artístiques.

En aquest sentit, el casal està orientat als adolescents i joves de entre 12 i 17 anys que cursant la ESO a la zona de Sant Crist i la seva rodalies. La durada del casal serà de quatre setmanes, del dia 25 de Juny fins el 19 de juliol en horari de 10:00 a 13:00 de dilluns a divendres, exceptuant els dies de sortida (normalment dimecres) que s'allargara la jornada fins a les 17:00 hores.

Les activitats es realitzaran a les instal·lacions de la Associació La Mussara ( Carrer Sant Joan de la creu 70 ), i les activitats esportives a l'escola publica Llibertat, així com a altres espais del barri i la ciutat. El preu és de 150 euros. Per més informació dirigiu-vos a la Mussara al c/ Sant Joan de la Creu, 70 o trucant al 933874614