Els castellers de Badalona actuen en la Diada de la festa major de Sant Gervasi a Barcelona
Els castellers de Badalona actuen en la Diada de la festa major de Sant Gervasi a Barcelona

Castellers de Badalona/ Foto: 3d7 - 19/06/2013 05:35
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6720

No gaire sobrats d'efectius, els castellers de Badalona hem anat a participar a la Diada de la festa major de Sant Gervasi a Barcelona. Ha començat la diada amb dos pilars de quatre de benvinguda, un per colla.

En primera ronda, com que érem pocs, hem decidit alçar un 4d6a per escalfar motors, que s'ha descarregat sense dificultats i així hem pogut rodar una mica la canalla.

En segona ronda, s'ha fet un id3d7 que ha estat una mica tremolós i al qual s'ha afegit un problema entre segons i pinya, cosa que ha fet dubtar un dels dosos i ha fet baixar l'enxaneta tot just quan anava a fer la passa. Després d'haver parlat amb la canalla i de veure que no hi havia problemes per tornar-ho a intentar, aconseguíem així descarregar el 6è 3d7 de la temporada, gràcies també a la gran tasca realitzada per la pinya.

En tercera ronda, hem alçat a plaça un 2d6 pensat per tal d'anar rodant tant a tronc com a pinyes de cara a intentar, en un futur proper, afegir-hi un pis. Un xic més tancada del que és normal a la colla Micaco, la torre ha deixat anar alguna sotragada que s'ha compensat amb la feina de la pinya i dels pisos inferiors. Dos pilars de 4 han estat el comiat per a aquesta diada. 

La propera diada serà el dia 30 de juny a Figueres. Abans, però, participarem a un rodatge de la TV pública alemanya de la qual donarem més detalls.

Colla Jove Castellers de Barcelona Pd4, 4d7a, 4d7, 3d7, Pd5
Castellers de Badalona Pd4, 4d6a, id3d7, 3d7, 2d6, 2Pd4