L’Ajuntament de Badalona ordena l’espai per a 65 noves places d’estacionament sota l’autopista C-31 al barri de Sant Roc
L’Ajuntament de Badalona ordena l’espai per a 65 noves places d’estacionament sota l’autopista C-31 al barri de Sant Roc
Les noves places complementen les 200 que ja estaven habilitades a la mateixa zona des de l’any 2011
Redacción - 20/06/2013 04:37
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6730

L'Ajuntament de Badalona ha ordenat 65 noves places d'estacionament sota l'autopista C-31 al barri de Sant Roc, en un tram comprés entre l'avinguda del Maresme i el carrer Jerez de la Frontera. D'aquestes 65 places, 20 es destinen a furgonetes i altres 3 són per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda. Les noves places complementen les 200 que ja estaven habilitades a la mateixa zona, situades entre el carrer d'Anselm Turmeda i l'avinguda del Maresme.

L'actuació ha permès habilitar un nou tram per a l'estacionament lliure de vehicles, senyalitzant la zona d'aparcament. D'aquesta manera es millora la mobilitat dels vianants i la seguretat viària en general. A més, s'ha netejat l'espai i s'ha intensificat la vigilància.

El regidor de Seguretat, Convivència i Participació i responsable també del districte 6è, Miguel Jurado, ha destacat que amb les tasques realitzades "s'ha millorat considerablement un espai que estava molt degradat." Jurado ha remarcat que actuacions com aquesta "estan contribuint a dignificar les condicions de vida dels veïns de la zona."

Els responsables municipals han constatat que els estacionaments situats sota l'autopista C-31 estan sent ocupats no solament per veïns de Sant Roc sinó també de la part baixa de Llefià, una zona on no hi ha prou aparcaments.

La intenció municipal és continuar ordenant places d'estacionament sota l'autopista C-31 fins arribar a la frontera amb Sant Adrià de Besos. Una altra actuació pendent és millorar la il·luminació de tot l'espai habilitat.