El pati de l’escola bressol Nero Nas de Badalona s’obre de nou al barri a partir del 13 d’abril

Redacción - 09/04/2010 06:06
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=676

A partir del dimarts 13 d'abril les famílies dels barris de Llefià i La Salut, amb infants de 0 a 5 anys, tornaran a disposar d'un altre espai educatiu on poder gaudir del seus fills i filles ja que s'obre de nou el pati de l'Escola Bressol Municipal Nero Nas. L'objectiu d'aquesta actuació és poder convertir aquest espai en un lloc de trobada on les famílies puguin ampliar la seva xarxa de relacions socials i compartir les seves inquietuds comunes.

L'acció, emmarcada dins del Pla Educatiu d'Entorn de Llefià i la Salut, està organitzada per la Regidoria d'Educació i Serveis Ciutat de l'Ajuntament de Badalona. Amb aquesta iniciativa es vol consolidar l'obertura d'alguns espais dels centres públics (patis, pistes esportives o biblioteques) i continuar amb el projecte d'oferir indrets acollidors per treballar la convivència i reduir les desigualtats entre diferents col·lectius.

L'horari d'obertura del pati serà de dimarts a dijous de 17.15 a 19.30 hores. L'activitat anirà acompanyada d'una monitora en el lleure que dinamitzarà l'espai i vetllarà pel bon funcionament de les actuacions.