Aquest estiu, tallers d’educació ambiental
L’oferta de tallers està adreçada principalment als casals d’estiu de Badalona i es realitzaran a l’Escola de Natura i a l’Escola del Mar
Redacción - 26/06/2013 04:51
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=6760

L'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat ofereix enguany, a tots els casals d'estiu de Badalona que estiguin interessats, la possibilitat de realitzar diversos tallers i visites guiades a l'Escola de Natura i a l'Escola del Mar, entre els dies 25 de juny i 31 de juliol. Els tallers van adreçats a nens i nenes de 6 a 12 anys.

En concret, a l'Escola del Mar es podran realitzar tallers a l'aquàrium per conèixer els animals marins i descobrir la fauna litoral de Badalona. També hi ha tallers al laboratori on els alumnes podran estudiar el plàncton i fer la dissecció d'un peix per tal de conèixer la fisiologia d'aquests animals adaptats al medi aquàtic.

A l'Escola de Natura Angeleta Ferrer, l'alumnat podrà visitar l'hort ecològic de Can Miravitges, conèixer la Serralada de Marina i els seus ecosistemes o bé, simplement utilitzar els espais que ofereix l'Escola de Natura tal que els nens i nenes dels casals d'estiu tinguin un entorn per jugar o desenvolupar altres activitats a l'aire lliure.

La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea, ha explicat que "aquest any es tornen a programar activitats per als casals d'estiu perquè l'any passat, que va ser el primer, va donar bons resultats". "Creiem que cal donar a conèixer el patrimoni natural de la nostra ciutat a tots els nens i nenes", ha afegit.

Per informar-se sobre la disponibilitat de places, durada de les activitats, horaris i qualsevol altre aclariment o bé per a inscriure's a les activitats cal contactar directament a les escoles:Escola de Natura: 933950105 - escoladenatura@badalona.cat/ Horari: de 9 a 10h i de 13 a 15h/ Escola del Mar: 933843674 - escoladelmar@badalona.cat/ Horari: de 8 a 15 h