Es promou la inserció laboral de discapacitats de Badalona

Redacción - 06/04/2010 05:26
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=681

L'Obra Social de la Caixa ha incorporat aquest any a la Fundació Badalona Treball pels Disminuïts al seu programa Incorpora, un programa laboral que està adreçat a persones en risc d'exclusió social, prioritàriament immigrants, aturats de llarga durada, persones amb discapacitat i joves amb dificultats per accedir a la primera feina.

Fins ara aquesta iniciativa social es desenvolupava amb entitats de Sabadell, Terrassa, Granollers i Mataró. En aquest sentit, Incorpora, té com a principal objectiu establir ponts entre les empreses i les entitats socials que es dediquen a la integració laboral per tal de crear un clima de comprensió i col·laboració entre elles que es tradueixi en oportunitats per aquells qui més ho necessiten.

Les dades així ho demostren; l'any passat, el programa va facilitar 160 insercions a diferents comarques de l'est de Barcelona i això ha estat gràcies a la creació d'una xarxa de tècnics laborals que treballen com intermediaris entre les empreses i els treballadors a l'hora de fer dur a terme les contractacions. De les empreses que es van entrevistar al llarg del 2009, 67 van acabar contractant persones en risc o situació d'exclusió.