Arriba el Joc de llengua amb premis literaris
El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Badalona i Sant Adrià, en col·laboració amb l’Espai Betúlia, els centres cívics i les biblioteques de Badalona, convoca el joc lingüístic '7 de preguntes, 7 de respostes'
Redacción - 07/04/2010 04:56
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=683

Fins al dilluns 19 d'abril, totes les persones que vulguin participar en el joc 7 de preguntes, 7 de respostes, ho podran fer omplint les butlletes que trobaran a l'Espai Betúlia, els centres cívics, les biblioteques i el Servei Local de Català de Badalona i també descarregant-se-la de la notícia a la pàgina web del CNL.

La dinàmica del joc consisteix a encerclar una de les tres respostes que es proposen per a cadascuna de les set preguntes de què consta la butlleta. Un cop marcades les set respostes, s'haurà d'omplir l'apartat de dades personals i dipositar la butlleta a qualsevol de les urnes que s'ubicaran en els mateixos espais de participació.

Es tracta de preguntes senzilles adaptades a qualsevol edat i nivell de coneixements de la llengua, amb l'objectiu d'obrir la participació a la ciutadania en general i proposar, mitjançant el contingut, algunes idees per gaudir d'activitats culturals durant una setmana qualsevol a Badalona.

Els guanyadors

El dia 20 d'abril a les 12 del migdia es farà, en un acte públic al Servei Local de Català de Badalona, un primer sorteig entre totes les butlletes i se n'extrauran tres d'encertades de cada urna. El nom de les persones que optaran al premi s'anunciarà mitjançant cartells als centres i també a la pàgina web del CNL.

El nom dels tres guanyadors definitius del joc se sabrà el dia 22 d'abril a les 7 de la tarda a la plaça de la Vila de Badalona, on se'ls lliurarà un lot de llibres dels premis Ciutat de Badalona i, a més, podran compartir una estona amb els autors que aquest dia hi estaran signant els seus llibres Toni Cotet, Iu Forn, Julià de Jòdar, Amàlia Lafuente, Neus Muñoz, Montserrat Rectoret, Joan Soler i Sílvia Soler.