ICV-EUiA proposa una revisió del preu i condicions per accedir a una plaça del pàrquing de Països Catalans

Redacción - 08/04/2010 04:17
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=689

El grup municipal d'ICV-EUiA a Badalona proposa una revisió del preu i de les condicions per accedir a una plaça del pàrquing de Països Catalans, places de lloguer, o de lloguer compartit (dia-nit) així com la possibilitat de preu reduït a les persones que aparquin el cotxe per agafar el metro. Segons destaquen, el pàrquing municipal de Països Catalans no ha servit per millorar l'aparcament a la zona de Pep Ventura. "El govern municipal és responsable de la situació perquè no dóna una opció adequada al veïnat. El pàrquing no s'ha fet pensant en el bé públic", critica Carles Sagués.

El president del grup municipal d'ICV-EUiA, denuncia així, que Pep Ventura és una zona castigada per anys d'obres i que no ha tingut cap atenció pal·liativa per part del govern municipal. Des del grup expliquen que la constant improvisació, el descontrol i la manca de coordinació entre les àrees municipals ha provocat greus perjudicis pel que fa al trànsit, als aparcaments i a la mobilitat en general. "nosaltres defensem l'objectiu de fer una ciutat per a les persones i d'anar traient els cotxes dels carrers, però s'ha de fer ben fet, donant alternatives. El cost del pàrquing és molt alt i els veïns no veuen on aparcar el cotxe", manifesta Carles Sagués .

"Reclamem que el govern municipal escolti els veïns i els comerciants del barri i que cerqui noves vies per rendibilitzar el pàrquing de Països Catalans així com organitzar el pàrquing en superfície en les millors condicions per a vehicles i per a persones" conclou Sagués.