Unes 200 persones es manifesten a Barcelona per una escola pública de qualitat
La Federació d'Associacions de Mares i Pares de Centres Públics de Badalona (Fampas) i representants de l'Associació de Mares i Pares de Santa Coloma, Sant Boi i l'Hospitalet han organitzat la protesta, que ha rebut el suport d'altres municipis
Agencias/Redacción - 12/04/2010 05:37
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=699

Unes 200 persones es van concentrar ahir a la plaça Sant Jaume de Barcelona per reclamar al Govern una escola pública de qualitat, segons ha informat la Guàrdia Urbana.

La Federació d'Associacions de Mares i Pares de Centres Públics de Badalona (Fampas) i representants de l'Associació de Mares i Pares (Ampa) de Santa Coloma de Gramenet, Sant Boi i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) han organitzat la protesta, que ha rebut el suport d'altres municipis.

La protesta, que defensava una educació de qualitat i protestava contra la política educativa del Govern, ha estat "molt pacífica" i s'ha realitzat sense incidents, ja que, entre els assistents, també hi havia nens petits.

Han reclamat més recursos humans, tècnics i econòmics per al sistema educatiu, amb més suport a les tasques de les Ampa i una "verdadera" conciliació de la vida professional amb la familiar.