Xavier Bosch presenta a Badalona 'Se sabrà tot', premi Sant Jordi de novel·la
Aquest és l’inici dels actes organitzats per Òmnium Cultural al Barcelonès Nord en el marc del dia de Sant Jordi
Redacción - 13/04/2010 05:03
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=703

Òmnium Cultural al Barcelonès Nord presentarà avui a Badalona la novel·la guanyadora de la darrera edició del Premi Sant Jordi. Es tracta de Se sabrà tot del periodista Xavier Bosch. Serà a les set de la tarda a l'Espai Betúlia.

La novel·la tracta sobre les circumstàncies que van empènyer el director del diari Crònica a plegar precipitadament, el joc d'equilibris entre el poder i la política que fa bascular el diari i, per exemple de qué s'amaga darrere les seductores bambolines del món del periodisme.

Xavier Bosch va néixer a Barcelona el 1967. Després de dotze anys de silenci literari, ha guanyat el premi Sant Jordi amb Se sabrà tot.  És llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB i ha tocat totes les tecles del periodisme. Ha estat director del diari Avui i cap de programes de RAC1, així com creador i editor de formats radiofònics com Alguna Pregunta Més, Cafè Baviera i El món a RAC1. A la televisió, ha dirigit Un tomb per la vida i, juntament amb Antoni Bassas i Eduard Boet, Aquest any, cent! Actualment, presenta el programa Àgora a TV3.

Pel que fa a Òmnium Cultural, aquesta entitat lliura el premi Sant Jordi de novel·la en la tradicional Nit de Santa Llúcia. Cada any, entorn de la diada de Sant Jordi, Òmnium Cultural al Barcelonès Nord organitza la presentació de l'obra guanyadora a Badalona. Es tracta del primer dels actes que Òmnium Cultural organitza en motiu del dia del Llibre.