Avui s'obre el periode d'inscripció per participar al Joc de Badalona
La segona edició del Joc de Badalona arriba aquest any amb novetats i millores del funcionament
Edgar Cabrera - 19/04/2010 05:03
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=721

Al maig d'aquest mateix any torna El Joc de Badalona. Una cita per als badalonins la qual posarà a prova l'astúcia dels participants del joc. Això serà del 3 al 28 de maig exceptuant els diumenges.

El Joc de Badalona és una iniciativa de La Sargantana de Badalona i consisteix en encertar tres preguntes que cada participant rebrà a la seva bústia de correu electrònic i que haurà de contestar de forma encertada abans de les dotze de la nit del mateix dia. Les preguntes tindran una temàtica ben variada. Podran haver-hi preguntes sobre música, teatre, medi natural, mon artístic, esports... Cal destacar que les preguntes del dissabte es podran respondre i enviar fins diumenge a les dotze del migdia.

Èxit de participació

Una proposta sociocultural que arriba a la seva segona edició ja que l'any passat va congregar a més de 1.200 persones inscrites i amb una participació diària d'uns 800 persones.

Avui ja s'obre el període d'inscripció. La forma de realitzar-la es molt senzill: a la pàgina web www.eljocdebadalona.cat; En aquesta web es podrà consultar totes les bases de participació i la forma per inscriure's, els premis i les instruccions de joc. No serà, però, fins el divendres 11 de juny quan es podrà saber els guanyadors i els seus premis en una festa de cloenda.