Badalona acull des d'avui i fins al proper 25 d’abril la IV Biennal d’estereoscòpia BICAT 3D
Es tracta d'una trobada internacional de fotografia, il·lustració i cinema, entre altres especialitats
Redacción - 22/04/2010 04:48
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=736

Badalona esdevindrà entre avui i 25 d'abril el punt de trobada internacional d'un grup de professionals de la il·lustració, la fotografia, el cinema i altres especialitats, tant artístiques com científiques, que participaran en la IV Biennal d'estereoscòpia BICAT 3D.

Els assistents en aquesta trobada participaran en diferents activitats organitzades sobre aquesta tècnica visual de la imatge tridimensional. Un taller d'estereoscòpia, una exposició d'invents, compravenda de material en 3D, projeccions digitals en relleu i diverses activitats per conèixer Badalona en una diada tan especial com la de Sant Jordi, ompliran l'agenda dels assistents.

Els organitzadors han previst per al divendres 23 d'abril la realització d'un passeig fotogràfic amb els assistents pels llocs emblemàtics de la ciutat per tal de conèixer Badalona durant la Diada de Sant Jordi. També el divendres, a la sala El Refugi de la plaça de la Vila, a les 19 hores, el regidor de Cultura i Patrimoni Cultural, Mateu Chalmeta, rebrà els participants d'aquesta biennal.

El dissabte 24 d'abril, de 10.00 a 17.00 hores, a l'Auditori de la Societat Coral La Badalonense, hi haurà projeccions digitals en relleu, obertes al públic en general. Dissabte al vespre hi haurà un sopar de gala per als assistents a l'Espai Gargot de Badalona amb l'espectacle La Màgia del relleu.

La IV Biennal d'estereoscòpia ha estat organitzada per Eurostereo Foundation amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badalona, la Societat Coral La Badalonense, la revista El Jueves i Stéréo-Club Français. La biennal va celebrar-se ara fa dos anys vinculada a la Capital de la Cultura Catalana Perpinyà 2008.