El PP de Badalona edita 25.000 fulletons que vinculen la inseguretat amb la immigració

Agencias - 26/04/2010 03:36
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=752

El PP de Badalona ha editat 25.000 fulletons on es denuncia la inseguretat provocada per la immigració a diversos barris de la ciutat. La polèmica s'ha desfermat perquè algunes de les fotografies que acompanyen el díptic vinculen les paraules inseguretat i brutícia amb fotos de gitanos romanesos i, fins i tot, apareix una pancarta veïnal amb el lema No volem romanesos. El regidor del PP de Badalona, Xavier García Albiol, en declaracions a diferents mitjans de comunicació, ha volgut matisar que la majoria d'immigrants de la ciutat són "persones honrades que han vingut a buscar feina". "Però, amb la mateixa sinceritat, cal denunciar que el col·lectiu gitano romanès que s'ha instal·lat a Sant Roc ha vingut a delinquir'" ha assegurat Albiol.

En resposta a aquesta polèmica l'alcalde de Badalona, Jordi Serra ha destacat als mitjans de comunicació que "estem davant una competició per una borsa de vots perjudicant a la ciutat".

García Albiol ja va protagonitzar una polèmica a les eleccions municipals del 2007, quan va penjar un vídeo a la xarxa social YouTube en què relacionava inseguretat i immigració.