El doctor Eduard Estivill oferirà avui una conferència sobre 'Com dormim les persones grans? Dormir bé per viure més i millor'
La xerrada es farà al Museu de Badalona i va adreçada a les persones grans de la ciutat
Redacción - 29/04/2010 05:31
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=766

Dormir bé és la clau per a tenir una bona salut i d'això qui més en sap és el doctor Eduard Estivill, director de la Clínica del Somni Estivill, USP Institut Universitari Dexeus de Barcelona; qui avui dijous estarà a Badalona per fer una xerrada sobre el tema que porta per títol Com dormim les persones grans? Dormir bé per viure més i millor.

La cita serà avui dijous, 29 d'abril, a les 17.00 hores, al Museu de Badalona i es tracta d'una activitat organitzada per la Regidoria d'Acció Social, Polítiques d'Igualtat i Relacions Ciutadanes de l'Ajuntament de Badalona i la Fundació Obra Social "la Caixa" adreçada a les persones grans de Badalona.

A més, la conferència d'aquest reconegut metge, especialista en alteracions del somni , s'emmarca en el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Badalona, la Fundació "la Caixa" i els casals de Can Mercader, Sant Antoni de Llefià, Centre i de forma extensiva per a les persones grans de Badalona.