El badaloní Manuel Fernández presenta al Teatre Zorrilla el seu primer disc titulat 'Por arte de magia'
El badaloní Manuel Fernández presenta al Teatre Zorrilla el seu primer disc titulat 'Por arte de magia'
Serà aquest dissabte 1 de febrer a les 21 hores emmarcat en la cinquena edició del cicle Catalunya Arte Flamenco
Redacción - 29/01/2014 05:43
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=7967

El jove cantant badaloní Manuel Fernández presentarà aquest dissabte 1 de febrer, a les 21.00 hores, al Teatre Zorrilla el seu primer treball discogràfic que porta per nom 'Por arte de magia'. L'actuació forma part de la cinquena edició del cicle Catalunya Arte Flamenco, un festival de reconegut prestigi que porta als escenaris les grans figures del flamenc.

Manuel Fernández va començar a cantar amb només 6 anys i des d'aleshores no ha baixat dels escenaris. Ferm defensor de la cobla i el flamenc, Manuel Fernández ha compaginat la seva faceta de cantant amb el ball, i s'ha forjat en tablaos com Sacromonte, Tarantos o el Palau del Flamenc sota les ordres de grans figures com El Lebrijano o José de la Vega. Actualment, a banda de la seva faceta artística, dirigeix l'Associació ESAB Saharaui Badalona Cooperation, grup que l'inspira per fusionar la música d'aquesta cultura amb l'art flamenc.

El seu primer disc 'Por arte de magia', que apareixerà el proper mes de febrer, s'ha gravat a les ciutats de Sevilla i Barcelona. En aquest treball podrem escoltar poemes de Federico García Lorca així com temes molt coneguts de Juan Peña El Lebrijano, Enrique Morente o del trio de compositors espanyol Quintero León y Quiroga, entre d'altres.

Les entrades per a aquest recital es poden comprar a les taquilles del Teatre Zorrilla, de dijous a dissabte, de 18 a 20.30 hores, així com a la pàgina web www.telentrada.com de CatalunyaCaixa.