Obertes les inscripcions per participar a la BDN Running de Badalona 2014
Obertes les inscripcions per participar a la BDN Running de Badalona 2014
La cursa, que arriba a la seva tercera edició, es correrà diumenge 23 de març
Redacción - 03/02/2014 05:02
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=7995

Badalona acollirà el diumenge 23 de març la tercera edició de la cursa BDN Running L'Aliança Memorial Luis Condon, una prova que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badalona. Les inscripcions per poder-hi participar ja estan obertes a través del portal web www.bdnrunning.cat.

La BDN Running L'Aliança és un circuit de 10 quilòmetres que transcorre per diversos espais de Badalona com la plaça de Pompeu Fabra, la Rambla, el parc de Ca l'Arnús o el Port. El tret de sortida es donarà a les 9.30 del matí a la rambla del Gorg, just davant del Palau Municipal d'Esports.

L'objectiu d'aquesta edició és assolir els 3.000 inscrits i potenciar les inscripcions de dones i joves, franges de població amb menor presència en les dues anteriors edicions. Per aconseguir-ho l'organització està preparant un programa d'entrenaments especials per a dones i està dinamitzant la participació entre els joves d'escoles i clubs esportius de la ciutat.

Les inscripcions tenen un cost de 13, 15 i 24 euros en funció de si es disposa de xip Championchip, si es vol llogar per un sol ús o si es vol comprar conjuntament amb la inscripció. El preu de la inscripció inclou una samarreta commemorativa, servei de cronometratge, assegurança i altres obsequis.

La cursa BDN Running L'Aliança també té un vessant solidari ja que és un memorial a l'atleta popular badaloní Luis Condon, que va morir fa 3 anys de leucèmia. Per això un euro de l'inscripció de cada participant anirà destinat a l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras.

Aquesta prova forma part del Circuit L'Aliança 2014 que acull, en la seva segona edició, un total de dotze carreres. La informació sobre les diferents proves i el calendari complet està a disposició dels corredors a la web oficial del Circuit L'Aliança, www.circuitalianca.cat on els participants podran inscriure's, consultar la classificació i compartir les seves experiències a través de les xarxes socials.