Deu persones ferides, una de caràcter greu, en un incendi a Badalona

Redacción - 11/02/2014 05:42
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8057

Deu persones han resultat ferides, una d'elles de caràcter greu, en un incendi que ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda a Badalona. Els Bombers han estat alertats, a les 18.37 hores d'aquest dilluns tarda, d'un incendi en un edifici de quatre plantes a la carretera de Santa Coloma número 82, a Badalona. Fins al lloc s'han desplaçat un total de nou dotacions dels Bombers de la Generalitat que han pogut comprovar que el foc afectava un pis de la primera planta. S'ha confinat els veïns de dos pisos i s'ha acompanyat al carrer els veïns que a l'arribada dels efectius d'emergència estaven evacuant l'edifici. El dispositiu d'extinció també ha estat format per Bombers de Barcelona que ha desplaçat una dotació.

L'incendi ha cremat totalment dues habitacions i la resta del pis ha quedat afectat pel fum i la temperatura. L'escala de l'immoble també ha quedat afectada pel fum.

Un cop s'ha apagat l'incendi, poc després de les 19.00 hores, els efectius del Bombers han procedit a revisar tots els pisos i ventilar l'escala de l'edifici. Un dels veïns ha estat evacuat per la façana, i una dona i els seus dos fills han estat evacuats de l'immoble amb la caputxa de rescat. Els efectius també han revisat l'estructura de l'immoble. Al voltant de les 20.20 hores, els veïns han pogut començar a retornar als seus domicilis acompanyats pels Bombers. També s'hi ha desplaçat efectius sanitaris del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques), amb tres ambulàncies i del GEM (Grup d'Emergències Mèdiques) dels Bombers de la Generalitat, amb una ambulància.

Segons informa el SEM, s'ha atès un total de nou persones, totes de caràcter lleu, de les quals sis han estat traslladades pel SEM als centres hospitalaris: dos ferits a l'Esperit Sant i quatre a l'Hospital de Can Ruti. Hi hagut una persona que ha estat evacuada a l'Hospital Esperit Sant amb pronòstic greu. L'operatiu també ha estat format per les sis patrulles dels Mossos d'Esquadra i els efectius de la Policia Local de Badalona que s'han desplaçat al lloc.