Set centres escolars de Badalona participen aquesta setmana en una nova edició del Parc Infantil de Trànsit
Set centres escolars de Badalona participen aquesta setmana en una nova edició del Parc Infantil de Trànsit
L’objectiu és que els més joves tinguin una actitud cívica i sostenible en l’educació viària, sobretot amb les persones amb mobilitat reduïda
Redacción - 11/02/2014 05:54
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8058

Des d'aquest dilluns 10 de febrer, i fins divendres dia 14, s'ha instal·lat·a Montigalà (a la segona planta de l'estacionament de la botiga Decathlon, ubicada al carrer de Luxemburg, s/n), una nova edició del Parc Infantil de Trànsit. L'objectiu d'aquesta activitat, que imparteixen agents de la Unitat Territorial Ciclista de la Guàrdia Urbana de Badalona, és conscienciar als més joves sobre l'actitud de civisme i de sostenibilitat que s'ha de tenir en la circulació viària. També se'ls vol orientar com a usuaris de la via pública amb especial sensibilització envers les persones amb mobilitat reduïda.

En aquesta edició, el Parc Infantil de Trànsit el visitaran set escoles dels districtes municipals 1, 3, 5 i 6. Les escoles són: el Col·legi Sant Andreu, l'Escola Bufalà, l'Escola Baldomer Solà, l'Escola Rafael Alberti, l'Escola Artur Martorell, la Institució Cultural Laietània i l'Escola Garbí Pere Vergés. Es calcula que hi participaran un total de 319 alumnes de 5è i 6è d'educació infantil, que corresponen a les edats compreses entre els 11 i els 12 anys.

L'horari del Parc Infantil de Trànsit és de 9.30 a 12.30 hores i de 15.30 a 16.30 hores.