'Poullain femmes' exposició de fotografies de l'Anna Roig al Centre Cívic Dalt la Vila
'Poullain femmes' exposició de fotografies de l'Anna Roig al Centre Cívic Dalt la Vila
Un homenatge a les dones que van lluitar per aconseguir una major igualtat i llibertat
Redacción - 12/02/2014 07:01
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8068

Revolució, lluita e igualtat. Aquesta exposició de fotografies de l'Anna Roig, vol ser un homenatge als joves i, en especial a les dones dels anys seixanta que s'oposaven a seguir amb les lleis establertes, els joves que van deixar de ser conformistes per obtenir el seu somni dins d'una societat saturada d'imposicions.

En aquella època es va donar un moviment de transformació, la unió d'un mateix sexe, el femení, que va lluitar per aconseguir una major igualtat i llibertat. Va ser una etapa autoritària en la qual les dones van reivindicar i exigir un canvi en la seva forma de vida i, també, en la seva pròpia estètica.

En definitiva, va ser un moment històric en què les dones lluitaven per aconseguir drets i llibertat. Tot el que ha sigut escrit pels homes sobre les dones és sospitós, ja que ells són alhora jutge i part. Poullain de la Barre 1647- 1725, filòsof, escriptor i feminista No es neix dona, s'arriba a ser-ho Simone de Beauvoir, 1908-1986, novel·lista, filòsofa existencialista​, professora i feminista.

Es pot veure al Centre Cívic Dalt la Vila (Germà Bernabé, 1-7 Badalona) fins al pròxim 5 de març.