Un incendi ha afectat una nau de reciclatge de paper i cartró en Badalona
Un incendi ha afectat una nau de reciclatge de paper i cartró en Badalona
El foc, en fase de control en aquests moments, afecta la nau del Grup Rodilla, empresa dedicada al transport i reciclatge de residus
Redacción/ Imatge: Rubèn Seriol - 15/02/2014 05:59
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8087

Ampliació 11.16 h

Els Bombers de la Generalitat han donat ja per controlat l'incendi que afecta la indústria de transport i reciclatge de Badalona. Durant les tasques d'extinció, dos bombers han resultat ferits a causa de l'ensorrament d'una de les parets de la nau. Un d'ells ha resultat ferit lleu i l'altre ferit menys greu. Els dos han estat atesos pels sanitaris del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers i, posteriorment, han estat evacuats amb ambulància a l'hospital de Can Ruti. L'avís del foc s'ha rebut a les 05.21 hores d'aquest dissabte a la nau del Grup Rodilla, situada al número 28 del carrer Treballadors cruïlla amb el carrer Occitània, al polígon industrial Badalona Nord.

Imatge: Rubèn Seriol.

Informació publicada a les 6.59 h

Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 05.21 hores en un incendi d'indústria a Badalona. El foc, en fase de control en aquests moments, afecta la nau del Grup Rodilla, empresa dedicada al transport i reciclatge de residus (paper i cartró), i es troba ubicada al número 28 del carrer Treballadors (cruïlla amb el carrer Occitània) al Polígon de Can Ribó. Hores d'ara treballen a la zona  35 dotacions de Bombers, més 5 dels Bombers de Barcelona, que hi han enviat ajut.

La nau es troba adossada a d'altres, per la qual cosa els Bombers han hagut de protegir la zona, evitant que les flames afectessin més empreses. No ha calgut fer ni evacuacions i ordenar confinaments, ja que es tracta d'una àrea eminentment industrial. Tampoc no hi ha cap persona ferida. Els Bombers continuaran treballant a la zona durant tot el dia, ja que encara hi ha força flama.

Imatge: Rubèn Seriol.