El Centro Cultural Castellano-Manchego rebut per l'Ajuntament de Badalona pel seu 25è aniversari
El Centro Cultural Castellano-Manchego rebut per l'Ajuntament de Badalona pel seu 25è aniversari

Redacción - 17/02/2014 05:00
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8089

Amb motiu de la celebració del vint-i-cinquè aniversari, el Centro Cultural Castellano-Manchego de Badalona, ha estat rebut per l'Ajuntament de Badalona en un acte que ha tingut lloc a la sala de plens durant divendres passat i amb la presència de l''alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado.

El Centro Cultural Castellano-Manchego de Badalona té prop de 500 socis a la ciutat i compta amb un local social situat en el barri de Llefià. L'objectiu principal d'aquesta entitat és divulgar la cultura castellanomanxega a la ciutat i a Catalunya. Entre les activitats que duen a terme hi ha la realització de balls i rondalles; tallers de teatre, manualitats i costura; o cursos d'informàtica, a més de l'organització de sortides culturals i diversos tipus de certàmens.

L'alcalde de Badalona ha felicitat als membres de l'entitat i els ha considerat com "un exemple que aquesta ciutat s'ha construït amb l'esforç de tots: els de Badalona de tota la vida, i els que han vingut de fora". "Vull que porteu amb orgull el doble sentiment de sentir-vos de Castella-La Manxa i al mateix temps de Badalona i de Catalunya", ha afegit Garcia Albiol.