L’Hospital Municipal de Badalona acull una xerrada sobre el mal d’esquena
Tindrà lloc aquest dimecres dia 19 de febrer, a les 18.30 hores a la sala d’actes del centre; s’emmarca en el cicle de promoció de la salut entre la ciutadania 'Aula de salut. Aprenem de la mà de l’especialista'
Redacción - 18/02/2014 05:19
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8106

L’Hospital Municipal de Badalona acull una xerrada sobre el mal d’esquena. Tindrà lloc aquest dimecres dia 19 de febrer, a les 18.30 hores a la sala d’actes del centre; s’emmarca en el cicle de promoció de la salut entre la ciutadania 'Aula de salut. Aprenem de la mà de l’especialista'.

Sota el títol 'Què podem fer per millorar del mal d'esquena?', és la quarta de les xerrades del cicle Aula de salut. Aprenem de la mà de l'especialista, una iniciativa de promoció de la salut entre la ciutadania organitzada per Badalona Serveis Assistencials (BSA). La conferència anirà a càrrec del doctor José Pisa, metge adjunt del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de BSA.

Les xerrades del cicle Aula de salut són impartides per metges especialistes i obertes a totes les persones que hi estiguin interessades. L'accés és lliure, sense necessitat de fer reserva prèvia, tot i que limitat a l'aforament de la sala.