Convocats els Premis Ciutat de Sant Adrià 2014
Convocats els Premis Ciutat de Sant Adrià 2014
Des de l'any passat compten amb una nova categoria, l'àmbit CIUTADANS
Text: Ajuntament Sant Adrià - 20/02/2014 07:04
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8125

Es posa en marxa la sisena edició dels Premis Ciutat de Sant Adrià 2014 que des de l'any passat compten amb una nova categoria, l'àmbit CIUTADANS.

Amb aquest nou àmbit es pretén, segons l'Ajuntament, que la ciutadania també sigui partícip d'aquests premis i per tal que sigui així, totes aquelles persones, joves i adults poden participar presentant als seus candidats i/o candidates que penseu són mereixedors d'aquest reconeixement que dóna la ciutat.

A qui es pot presentar? A qualsevol persona o grup (sigui anònima o coneguda) que per la seva labor social, cultural, humanitària, innovadora etc. aporta a la nostra ciutat o a la societat en general, uns valors i/o iniciatives significatives i exemplars. I que no hagin estat guardonats en les edicions anteriors.

Bases premis AQUÍ

Que s'ha de fer? Podeu presentar per registre de l'ajuntament o be per correu electrònic al servei de Participació Ciutadana, pciutadana@sant-adria.net, la fitxa que s'annexa a la web de l'Ajuntament i on expliqueu perquè valoreu que és o són mereixedors d'aquest premi.

Quan s'ha de fer?

Des del 24 de febrer fins el 14 de març es poden presentar les candidatures.

Del 24 de març fins el 7 d'abril estaran a la pàgina web per tal que tothom faci la seva votació.

El 27 d'abril es farà l'entrega als guardonats.