Televisió de Badalona amplia els informatius locals amb una nova edició de cap de setmana

Redacción - 21/02/2014 15:54
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8133

Coincidint amb la celebració del catorzè aniversari de Televisió de Badalona, a partir d'aquest dissabte s'estrena l'edició de cap de setmana dels informatius locals, les Notícies del cap de setmana. Sota l'edició i presentació de Núria Roca, aquesta nova edició de l'informatiu s'emetrà en directe els dissabtes i diumenges a partir de les dues del migdia i a les 16h, a les 20.30h i a les 23.30h en reemissió.

Les Notícies del cap de setmana neixen amb la intenció de ser fidels a la vocació de servei púbic amb què es va crear la televisió pública de la ciutat. A banda de la darrera hora del cap de setmana, els informatius inclouran un espai dedicat a l'agenda cultural del municipi, així com un reportatge detallat d'aquells aspectes més quotidians de la ciutat i una atenció especial als resultats esportius del cap de setmana.

El conseller delegat de Badalona Comunicació, l'empresa que gestiona els mitjans públics de la ciutat, Albert Fernández Saltiveri, ha explicat que l'ampliació dels informatius "és un pas endavant en l'aposta per la informació local que esta fent teleb". Saltiveri ha detallat que els nous informatius busquen mantenir informats els espectadors de la televisió amb les notícies més properes els set dies de la setmana.