La fira ecològica Badaterra es consolida a la plaça de Pompeu Fabra en la tercera edició
La fira ecològica Badaterra es consolida a la plaça de Pompeu Fabra en la tercera edició
Amplia continguts, com una exhibició de teràpies alternatives; se celebrarà del 14 al 16 de març de 2014, i reforça la col·laboració amb la Confraria de Pescadors que oferirà una xerrada i un dinar mariner
Redacción/Imatge: Arxiu - 25/02/2014 05:54
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8150

La plaça de Pompeu Fabra acollirà de divendres 14 de març fins al diumenge 16 de març de 2014 la tercera edició de la mostra ecològica Badaterra, una fira temàtica basada en el consum sostenible i responsable, ecològic i solidari.

La tercera edició es valora com el moment de consolidació del certamen, tant per l'encert de l'espai, com pel model de fira, que combina el concepte més clàssic del mercat de productes artesanals i li suma propostes formatives i de lleure familiar que permeten passar-hi la jornada sencera, i fins i tot, repetir, durant els dies de celebració de la mateixa. De manera que la fira de productes alimentaris ecològics i propers es manté com a eix de la cita, i es complementa amb múltiples xerrades i tallers infantils i per a adults.

En aquest sentit, destacar els tallers de construcció d'elements arquitectònics amb fang i palla, el mercat d'intercanvi de roba i complements -a través d'un sistema de punts per peces i en base al concepte ecològic de la revalorització dels productes amb més d'un ús-, la mostra gastronòmica i, com a primera novetat anunciada del 2014, una demostració de teràpies alternatives. Així, experts en aquestes modalitats ens acostaran a la sonoteràpia, el coaching transformacional o la foto de l'aura i també podrem practicar ioga i tai-txi. Com a avenç d'altres propostes, compartir que es podrà tastar el suc de gespa natural, i que repetir l'exitosa recepta del "pop amb patates i allioli" elaborat des de la Confraria de Badalona.

Per estar al dia de la programació íntegra de l'edició de Badaterrra 2014, certamen organitzat per l'agència creativa Edivent Events, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Badalona, us convidem a consultar www.badaterra.info