I tu, ja tens la teva disfressa? Arriba la 32a edició de la Rua de Carnestoltes de Badalona
I tu, ja tens la teva disfressa? Arriba la 32a edició de la Rua de Carnestoltes de Badalona

Redacción - 26/02/2014 06:14
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8157

I tu, ja tens la teva disfressa?, doncs no esperis més perquè avui et parlem de la 32a edició de la Rua de Carnestoltes de Badalona que ja arriba. De fet, ja ha començat el compte enrere per omplir els carrers de colors i música. La cita la tens el dissabte 1 de març, amb inici del recorregut a les 17.00 hores al Carrer Pérez Galdós del barri de Llefià.

Entitats de tota la ciutat a través de la Comissió de Festes de Badalona, en especial la Comissió de Cultura de Llefià, han estat treballant per a què un any més, la ciutat gaudeixi d'una rua com es mereix, impulsada gràcies a l'esforç principalment del teixit associatiu i cultural de la ciutat. Esforços en tots els àmbits, inclús en l'econòmic, tal com expliquen des de l'organització que indiquen que "les entitats i associacions via autofinançament i recursos propis aportaran més de tres quartes parts del pressupost de la Rua", en constatar, tal com expliquen " una vegada més la minsa aportació del consistori en aquesta festa de ciutat, sobretot comparativament parlant amb les despeses desorbitades que sí que ha sufragat el govern municipal, en d'altres actes celebrats o promocionats directament per l'Ajuntament amb concessions a empreses privades".

En l'anterior edició de la Rua de Carnestoltes van participar més de 60 comparses i centenars de disfresses individuals, amb milers d'assistents en els diferents trams del recorregut, que van fer de la rua de la nostra ciutat, una festa col·lectiva per a gent de totes les edats.

En aquesta 32a edició els organitzadors esperen seguir augmentant el nombre d'entitats i participants, i a més s'introduiran novetats musicals tant en el transcurs com en la finalització de la Rua, amb música en viu i la recuperació d'un concert a la finalització del recorregut a la Plaça Trafalgar, a càrrec de grup Micaco's Salsa. Entre els participants de les comparses, hi ha entitats veïnals, grups de gent gran, Ampes, entitats juvenils, coordinadores d'entitats, grups d'amics i familiars, entitats solidàries, etc.

Les categories de les comparses podran ser: d'adults, infantils, individual o parella. El premis a les comparses participants seran a la més animada, la més original i la més treballada, en cadascuna de les categories.

Per a poder participar com a comparsa, es poden realitzar les inscripcions online a través de la plana web www.carnestoltes.llefia.org on també es podran consultar novetats, informació del recorregut i com participar en el III Concurs fotogràfic de la Rua on el premi a la millor fotografia serà una tablet. També des dels Centres Cívics de la ciutat es podran entregar les butlletes que trobareu al web o als centres cívics.