Badalona s'apropa a la màgia actual realitzada per dones amb la Teia Moner
Badalona s'apropa a la màgia actual realitzada per dones amb la Teia Moner
Ha estat amb un acte que compaginant informació i actuacions, està emmarcat en la programació del Festival Internacional de Màgia-Memorial Li-Chang
Clara Bayo - 27/02/2014 07:32
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8170

Badalona s'ha apropat a la màgia actual, però realitzada per dones. Ha estat amb un acte emmarcat en la programació del Festival Internacional de Màgia-Memorial Li-Chang, que organitzat a l'Antic Escorxador ha compaginat informació amb actuacions, tot a càrrec de la Teia Moner. La Teia Moner és pedagoga, titellaire, mestra, maga i a més a més, directora artística del festival de màgia ‘Les Dames Màgiques' i ha acostat al públic informació sobre dones que es dediquen a la màgia i que no han estat visibles al llarg de la història o que han estat més visibles al seu paper d'assistent del mag, un paper que ha explicat té molta més importància del que sembla; de fet aquest festival que va néixer a Terrassa, té l'objectiu de fer visibles les dones magues i atreu professionals de tot el món.

Aquest repàs a la feina de les dones magues, s'ha barrejat amb parts del seu espectacle Minimal Màgic. Un espectacle de màgia, objectes i titelles sense paraules. Una manera innovadora de fer màgia, amb uns personatges ben menuts, les mans. Aparicions, desaparicions, levitacions... a escala reduïda.

 

Per saber més sobre la Teia Moner en: www.teiamoner.com