Badalona acull aquest dissabte 1 de març l’Open Internacional de Karate
Badalona acull aquest dissabte 1 de març l’Open Internacional de Karate

Redacción - 27/02/2014 08:02
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8171

Aquest dissabte 1 de març, Badalona acull el 7è Open Internacional de Karate. Durant sis hores, la ciutat vibrarà amb l'esperit de lluita de més de 120 competidors.

El campionat compta amb modalitats de kumite (combat) i kata (coreografia) a partir de 14 anys. Entre els participants, arribats d'arreu del món, hi ha dues campiones d'Europa catalanes: Laia Díaz i Núria Sánchez.

Fins a 8 països han confirmat la participació en el campionat. L'Open comptarà amb la presència de les delegacions de França, Rússia, Kazakhstan, Polònia, Hongria, Anglaterra, Alemanya i Espanya.

Entre els participants hi ha campions d'arreu d'Europa i d'Àsia tant en kates com en combat. Competeixen els campions de l'últim any de França i Kazakhstan i karatekes espanyols i catalans campions d'Anglaterra i Espanya. A més, participa el prestigiós club de Sant Petersburg, escollit el millor club de Rússia el 2013.

Aproximació a la cultura japonesa

El campionat també permet una aproximació a la cultura japonesa i del karate. Durant la jornada hi haurà diverses exhibicions. Més de 50 cinturons negres i marrons de l'Escola Oyama's Karate de Badalona faran una demostració conjunta de l'art de les katas.

El campionat comença a les deu del matí al pavelló poliesportiu del barri de Llefià. Fins al migdia es faran les competicions de combat juvenil i també de katas. A la tarda, a partir de les 16h, el públic podrà gaudir de les exhibicions i dels combats de júniors i sèniors.

L'Open Internacional de Karate se celebra des de l'any 2007 i compta amb els millors competidors del moment. És el tercer cop que s'organitza a Badalona. Els 2009 i 2012 també es va celebrar a la ciutat amb gran èxit de participació i de públic.