Arriba la VIII edició del Concurs d'Idees de Negoci
Arriba la VIII edició del Concurs d'Idees de Negoci
Com cada any, l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià posa en marxa el Concurs d'Idees de Negoci, que al 2014 arriba a la seva vuitena edició
Redacción - 27/02/2014 08:19
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8172

Com cada any, l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Adrià posa en marxa el Concurs d'Idees de Negoci, que en 2014 arriba a la seva vuitena edició.

Enguany el concurs presenta una novetat important, i és que s'amplia considerablement el ventall de persones que hi poden participar. Fins ara només ho podia fer l'alumnat de quart curs d'ESO, de batxillerat o de formació professional que hagués assistit als Seminaris de Creació d'Idees impartits per personal tècnic de l'Ajuntament en centres educatius que els havien acollit; a partir d'aquesta edició ho poden fer totes les persones matriculades en qualsevol d'ells, i totes les persones d'entre 16 i 25 anys empadronades a Sant Adrià. En aquesta nova via d'accés és igualment obligatori participar en els seminaris de creació d'idees, que s'impartiran, expressament per a les persones que utilitzin aquesta via, a les instal·lacions de Promoció Econòmica, en dates encara per determinar. Com sempre, els projectes podran ser individuals o ser presentats per grups de fins a tres persones; en tot cas, caldrà que totes les persones compleixin les condicions d'alguna de les vies d'accés.

Pel que fa a les categories i els premis, el funcionament essencial del concurs no ha variat: els projectes són premiats, amb quantitats que van des dels 600 € (el primer lloc) fins als 300 (el tercer), en tres especialitats diferents (idees innovadores, idees sostenibles o solidàries i idees viables). Això sí, per tal de reforçar la vinculació dels projectes al municipi i la seva àrea d'influència, també es valorarà formalment el coneixement del territori. Segueix vigent, d'altra banda, el premi als centres d'ensenyament, en funció de la quantitat i la qualitat dels projectes que el seu alumnat presenti.

Els projectes s'hauran de presentar en format paper, amb un formulari que trobareu a partir del mes de març al web municipal (www.sant-adria.net), de l'1 al 17 d'abril de 2014 a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, situada a la planta baixa de l'Ajuntament, juntament amb un model d'instància específic per al concurs, i que trobareu també a partir del mes de març tant al web com a la mateixa OAC. El lliurament dels premis tindrà lloc el divendres 30 de maig de 2014 a la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Adrià.

Des d'aquest moment, romanen a la vostra disposició les vies habituals de contacte, per tal de plantejar qualsevol dubte relacionat amb el concurs i el seu funcionament: per telèfon, al número 93 462 06 25; per correu electrònic, a l'adreça aodl@sant-adria.net i presencialment, a l'Edifici Besòs, situat a la plaça de Francesc Micheli i Jové, s/n.