Badalona acollirà el diumenge 23 de març la tercera edició de la cursa BDN Running L’Aliança Memorial Luis Condon
Badalona acollirà el diumenge 23 de març la tercera edició de la cursa BDN Running L’Aliança Memorial Luis Condon
Les inscripcions per poder-hi participar ja estan obertes a través del portal web www. bdnrunning.cat
Redacción/ Imatge: BDN Running - 28/02/2014 05:55
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8176

Badalona acollirà el diumenge 23 de març la tercera edició de la cursa BDN Running L’Aliança Memorial Luis Condon. Es tracta d'un circuit de 10 quilòmetres que transcorre per diversos espais de Badalona com la plaça de Pompeu Fabra, la Rambla, el parc de Ca l’Arnús o el Port.

El tret de sortida es donarà a les 9.30 del matí a la rambla del Gorg, just davant del Palau Municipal d’Esports. L’objectiu d’aquesta edició és assolir els 3.000 inscrits i potenciar les inscripcions de dones i joves, franges de població amb menor presència en les dues anteriors edicions.

Per aconseguir-ho l’organització està preparant un programa d’entrenaments especials per a dones i està dinamitzant la participació entre els joves d’escoles i clubs esportius de Badalona. Les inscripcions tenen un cost de 13, 15 i 24 euros en funció de si es disposa de xip Championchip, si es vol llogar per un sol ús o si es vol comprar conjuntament amb la inscripció.

El preu de la inscripció inclou una samarreta commemorativa, servei de cronometratge, assegurança i altres obsequis.

Més informació de la cursa AQUÍ

Vessant solidari de la cursa

La cursa BDN Running L’Aliança també té un vessant solidari ja que és un memorial a l’atleta popular badaloní Luis Condon, que va morir fa 3 anys de leucèmia. Per això un euro de l’inscripció de cada participant anirà destinat a l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras.

Aquesta prova forma part del Circuit L’Aliança 2014 que acull, en la seva segona edició, un total de dotze carreres. La informació sobre les diferents proves i el calendari complet està a disposició dels corredors a la web oficial del Circuit L’Aliança, www.circuitalianca. cat on els participants podran inscriure’s, consultar la classificació i compartir les seves experiències a través de les xarxes socials.