Finalitza el període de recollida d'avals de les Eleccions Primàries del PSC per escollir candidat o candidata a l'alcaldia de Badalona

Redacción - 11/03/2014 06:39
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8259

Aquest dilluns a la tarda a les 20.00 hores ha finalitzat el període de recollida d'avals per part dels precandidats a encapçalar la llista del Partit dels Socialistes de Catalunya a Badalona, en el marc del procés d'Eleccions Primàries que el partit està duent a terme.

Els militants Josep Duran Vàzquez, Albert Tomàs Canalís i Jordi Serra Isern han presentat en temps i forma els avals de les seves candidatures per tal que la Comissió Electoral de Federació realitzi el recompte oficial i els validi (entre el 12 i el 13 de març). Tal com estipula el Reglament aprovat pel Consell Nacional del PSC, és necessari l'aval d'un 20% de la militància per assolir la condició de candidat o candidata. De moment i segons han explicat a ràdio B aquest matí, el primer recompte recull que Jordi Serra ha presentat 433 avals, Albert Tomàs, 239, i  Josep Duran, 124, pel que només els dos primers haurien passat el tall mínim de 229 suports, aquest 20% de la militància. Serà el pròxim 17 de març quan la Comissió Electoral del Partit proclamarà la relació definitiva de candidats i candidates del PSC a l'alcaldia de Badalona.

En el cas de què hi hagi més d'un candidat o candidata, entre el 20 de març i el 04 d'abril es realitzarà la campanya electoral de primàries, i el dia 05 d'abril es realitzaran les Eleccions Primàries Obertes a la ciutadania.

En el supòsit que només un candidat o candidata hagi estat proclamat, aquest haurà de ser ratificat en una Assemblea Extraordinària de militants convocada a tal efecte que es celebraria entre el 20 de març i el 03 d'abril.