Més de 250 persones participen a la XVII Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana malgrat la pluja
Més de 250 persones participen a la XVII Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana malgrat la pluja

Redacción - 15/05/2010 04:24
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=834

La pluja no ha estat aquest migdia un impediment per a la celebració de la XVII Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana, que organitza l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i en què any rere any participen professionals de centres hospitalaris, d'atenció primària i de la sanitat en general de tot Catalunya.

Aquest any s'havia batut un rècord d'inscrits, amb més de 410 persones, i malgrat la meteorologia finalment han estat més de 250 les que han decidit participar a la cursa, una xifra molt similar a la de l'any passat. I si el 2009 va ser la primera vegada que un professional del Germans Trias guanyava la cursa, aquest 2010 el primer classificat ha estat el mateix, Elias Pérez del Valle, que ha trigat 36 minuts i 36 segons a completar els 10 quilòmetres de circuit per la serralada de Marina de Badalona, al voltant de l'hospital.

Darrera de Pérez, han arribat dos companys de l'Àrea Bàsica de Salut del Masnou i de l'Hospital Barcelona, José Reyes i Jesús Delgado, respectivament. En la categoria femenina, la guanyadora ha estat Mª Carmen Auñon Sanz, que ha fet una marca de 42 minuts i 21 segons. L'han seguit Carme Bes, de la Fundació Altahia, i Aloma Combalia, de l'hospital de l'Esperança. En la categoria per equips masculina el primer guardonat ha estat el Germans Trias, el segon la Vall d'Hebron i el tercer el CatSalut. Quant als equips femenins, el primer, segon i tercer classificats han estat, respectivament, l'hospital de l'Alt Penedès, el Parc Taulí i el Germans Trias.