La BDN Running, 10 quilòmetres d'emocions i reptes
La BDN Running, 10 quilòmetres d'emocions i reptes
La tercera edició de la cursa L’Aliança Memorial Luis Condon ha superat moltes expectatives i ha comptat amb més de 3000 atletes
Clara Bayo - 24/03/2014 05:39
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8341

Amb un circuit de 10 quilòmetres, tercera edició de la BDN Running L’Aliança Memorial Luis Condon ha superat moltes expectatives. Ha transcorregut pels carrers més emblemàtics de la ciutat de Badalona amb una participació de més de 3000 corredors i corredores disposades al repte.

El tret de sortida es donava a les 9.30 hores del matí en la Rambla de Gorg, just davant del Pavelló Olímpic i després de fer un escalfament de motors. Tot seguit, corredors i corredores passaven per la plaça Pompeu Fabra, la Rambla, el Parc de Ca l'Arnús i el Port, un circuit homologat per la Federació Catalana d'Atletisme, on a més, els atletes podran fer servir la marca del circuit per acreditar els 10 quilòmetres en qualsevol prova a escala internacional. Els grups de percussió i animació de carrer animaven la fita a la Rambla del Gorg. Una cursa de ciutat plena d'emocions i reptes a superar i molt comentada per les xarxes socials.

El moment de l'arribada no s'ha fet esperar. En Pol Guillen, ha estat el guanyador amb un temps de 00:30:57.

Enrique Luque Martín ha arribat en segona posició amb un temps de 00:31:53 i Marcos García López ha estat el tercer a arribar a meta amb un temps de 00:32:17.

Pel que fa a la categoria femenina la primera a arribar a meta ha estat la Txell Calduch Prat amb un temps de 00:36:52. La segona Montse Carazo Argemi, amb 00:37:18. La tercera la Giulia Rigodanza amb 00:40:30.

A més hi ha hagut premis per a escoles que fomentaven la participació dels joves, en aquest cas ha estat per a l'Institut La Llauna, i premis als clubs amb més participació també que ha estat per CorreBDN, entre altres.

Un moment on el públic ajudava a aquest punt final amb aplaudiments. Molts i moltes creuaven la línia de meta amb els seus nens que s'incorporaven a la cursa en el tram final per viure l'emoció d'una arribada. Els Voluntaris Badalona i gent voluntària de la pròpia cursa organitzaven els punts del recorregut i la Rambla del Gorg estava a vessar d'esport i solidaritat.

Vessant solidari


La cursa també té diversos vessants solidaris, aplegats sota el lema 'La teva cursa, la cursa de tots'. El mateix nom del circuit ret homenatge a un conegut corredor de la ciutat, Luis Condon, que va morir de leucèmia fa tres anys. En homenatge a ell, l'organització dóna un euro de cada inscripció a l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras. En total 3000 euros que s'han donat a la causa tot just abans de fer podi. A més, la cursa compta amb la col·laboració en tasques logístiques de persones drogodependents en tractament de desintoxicació al centre Projecte Home de Montgat. Les accions socials compten amb el suport de l'Obra Social la Caixa.

Més imatges AQUÍ