El CRAD obre les portes a la música amb l'actuació de la Coral de Gent Gran del Congrés
El CRAD obre les portes a la música amb l'actuació de la Coral de Gent Gran del Congrés
Les notes musicals han impregnat tots els racons d'una sala que dia a dia s'omple de creativitat, de cultura, en clau de dona
Clara Bayo - 27/03/2014 08:00
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8381

El CRAD, Centre de Recursos i Assessorament per a les Dones de Badalona ha obert les portes a la música amb l'actuació de la Coral de Gent Gran del Congrés. Una activitat que ens explica el responsable del Centre, en Paco Escudero. Precisament dones usuàries del centre en formen part d'aquesta coral i arran de la seva inquietud s'ha portat a terme aquesta activitat.

Una tarda on les notes musicals han impregnat tots els racons d'una sala que dia a dia s'omple de creativitat, de cultura, en clau de dona. El repertori ens lo ha explicat el director de la Coral en Albert Llausí, qui compta amb una llarga experiència al capdavant de corals per a gent gran, i qui des de fa al voltant d'uns sis anys es dedica completament a la coral del Congrés, nascuda en el casal de gent gran del barri en 1991. Amb Llausí hem parlat de la importància d'una coral per a la gent gran, per al barri i per Badalona. Cada setmana la coral es reuneix per assajar, un compromís que és molt beneficiós per a la gent que en forma part, gent que havia arribat sense coneixements de música i sense experiència prèvia en aquest món, però que gràcies a la tasca de la coral, treballa amb gran professionalitat amb una harmonia i qualitat que traslladen al públic en cada concert, tant que tenen una agenda bastant completa.

A l'actuació al CRAD han mostrat la seva activitat amb un tipus de cançó molt especial. 

Després de l'èxit de la cita, els responsables asseguren que aquesta no serà la darrera vegada que el Centre de Recursos i Assessorament per a les Dones de Badalona obri les portes a la música en directe.