Badalona participa en el programa 'Fitjove'
Badalona participa en el programa 'Fitjove'
Aquesta experiència pilot de promoció de l’exercici físic entre els adolescents de 15 i 16 anys també té com a objectiu la prevenció del consum de drogues, es desenvoluparà a quatre centres educatius de la ciutat
Redacción - 01/04/2014 04:27
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8416

Badalona participa en el programa 'Fitjove'. Així s'ha presentat aquest dilluns. Es tracta d'una experiència pilot, impulsada per l'Agència de Salut Pública de Catalunya i la Secretaria General de l'Esport a quatre municipis de les comarques barcelonines, de promoció de l’exercici físic entre els adolescents de 15 i 16 anys. Aquesta experiència també té com a objectiu la prevenció del consum de drogues, es desenvoluparà a quatre centres educatius de la ciutat: Barres i Ones, SI Badalona, Júlia Minguell i Enric Borràs.

'Fitjove', s'adreça a alumnes de 4t d'ESO de centres adherits al Pla Català d'Esport a l'Escola. El seu programa ofereix als joves una oferta atractiva d'exercici físic, bàsicament condicionament físic o "fitness", com a opció saludable d'ocupació del temps d'oci per a adolescents, alguns dels quals poden tenir més dificultats per accedir-hi i, per tant, poden estar exposats a factors de risc d'exclusió social.

En paral·lel, es vol acompanyar els nois i noies en el pas de l'esport escolar a l'esport comunitari i fomentar la participació dels que no practiquen esport escolar amb regularitat. Les activitats es desenvoluparan en instal·lacions esportives de la ciutat.