L'Espai Betúlia de Badalona acull la presentació del llibre 'Sensuales'
L'Espai Betúlia de Badalona acull la presentació del llibre 'Sensuales'
Aquest dimecres 2 d'abril a les 19.30 hores
Redacción - 01/04/2014 04:54
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8420

Aquest dimecres 2 d'abril tindrà lloc a l'Espai Betúlia de Badalona la presentació del llibre 'Sensuales: relatos de sexo y afecto en la discapacidad'. Serà a les 19.30 hores a càrrec de la Presidenta d'Aspanin Maite Forteza Soler, i amb la presència de les dues autores, Clara Clos i Gemma Deulofeu Villanueva, psicòloga i sexòloga d'Aspanin.

Aquest llibre inclou tretze històries construïdes per professionals, així com una guia de recursos pràctics.

Sinopsi

Per fi la sexualitat i les relacions afectives de les persones amb discapacitat són tractades amb total claredat i, alhora, amb valentia i profunditat. Des d'una simple carícia fins a un coit... Quina és la necessitat de cada persona? És útil recórrer a serveis sexuals professionals? Com poden intervenir els familiars i els terapeutes? Què es pot obtenir amb la masturbació o les joguines sexuals? Com s'ha de prevenir l'abús sexual? I, en definitiva, per què costa tant reconèixer i satisfer aquesta necessitat tan bàsica quan implica a persones amb alguna discapacitat?

Gràcies al seu profund coneixement i experiència professional, les autores d'aquest llibre tracten totes aquestes qüestions des de la serietat i l'afecte, i ens ofereixen també una guia de recursos per a familiars i professionals.