Comunicat de la Comissió de Festes de Badalona

Comissió de Festes de Badalona - 01/04/2014 05:07
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8424

"La Comissió de Festes de Badalona està integrada per més de 80 entitats que engloben tot l’ampli teixit associatiu de la ciutat, i té un clar objectiu de ser un òrgan oficial de la ciutat que treballa i vetlla per les manifestacions culturals i festives de Badalona.

Per això denunciem: 1- El malestar pel constant menyspreu per part de l'Ajuntament de Badalona 2- Que som les entitats les que fem la festa i demanem que se’ns reconegui com a tal 3- Que el consistori badaloní s'apropia de la feina que fem les entitats per les festes i les publicita com a feina pròpia 4- Que pel què respecta a les declaracions de l'alcalde Sr. Albiol publicades en el Tot del passat dijous 27/3/2014, se’ns han informat des del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Badalona que segurament l'alcalde encara no tenia la informació de les Festes de Maig 2014. A partir d’aquí la Comissió de Festes ens preguntem: - Com és que l’alcalde no sabia els actes que es farien a les Festes de Maig de la seva ciutat? - Com és que la regidora no informa a l’alcalde? - Com és que la regidora de cultura Sra. Salgado no ve a les reunions amb les entitats quan se la convida? - Quin és el paper que juga la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Badalona si les activitats de Festes de Maig s’acaben decidint des de l’Àrea d’Alcaldia i els horaris des de l’Àrea de Seguretat?

Per tot això La Comissió de Festes de Badalona demana: Que l’alcalde de Badalona rectifiqui públicament les seves declaracions. Confirmem que hi haurà concerts al Turó d’en Caritg el dia 10 de maig després de la Cremada del Dimoni, així com la resta d’actes pactats amb els tècnics de Cultura i que sortiran al programa de Festes de Maig 2014.

Les entitats de Badalona i les persones que en formem part estem cansades d’aquest menyspreu per part de l'Ajuntament però no per això deixarem de seguir treballant per una ciutat més participativa, on les festes siguin vives i fetes des del poble i pel poble".