L'espectacle 'Ninis', inaugura el cicle de cafè-teatre organitzat a la Cafeteria Arnús de Badalona
L'espectacle 'Ninis', inaugura el cicle de cafè-teatre organitzat a la Cafeteria Arnús de Badalona
Ha omplert la sala de riures i aplaudiments; el cicle funciona amb taquilla inversa i de manera continuada amb la voluntat d'apropar el teatre a la gent
Clara Bayo - 12/04/2014 16:10
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8514

L'espectacle 'Ninis', ha obert aquest divendres 11 d'abril el cicle de cafè-teatre organitzat a la Cafeteria Arnús de Badalona, situat al carrer Arnús 17-21. Una obra de petit format amb guió de Marc Torrecillas i que representada per Javier Alba de Alba i Laura Palmero, ha omplert la sala de riures i aplaudiments. De l'obra hem parlat amb la seva directora, la Rafaela Rivas. La peça 'Ninis', ha estat representada durant tot el mes de març a la Sala Miniteatres de BCN dins el cicle 'Ni Virgen ni Santo'.


Amb aquest espectacle la Cafeteria Arnús de Badalona el cicle amb l'objectiu d'apropar el teatre a la gent, oferint així una alternativa. Segons la seva programadora, la també actriu, la badalonina Mar Serra, la voluntat ara és donar continuïtat a un cicle de peces breus, dinàmiques i de qualitat que tinguin per tema alguna cosa relacionada amb el que està passant en l'actualitat.

La curiositat d'aquest cicle és el funcionament amb taquilla inversa. Això vol dir que la gent que acudeixi a la cafeteria consumeix, passa una estona agradable, s'apropa a l'essència cultural del teatre i és l'espectador qui decideix, una vegada vista l'obra, pagar el que consideri oportú i just. Una proposta alternativa interessant per apropar el teatre a la gent en aquests moments difícils.

Des de Badanotis.com anirem informant de la programació.

Si vols seguir al Cafè Arnús AQUÍ

Si t'ha agradat NINIS AQUÍ