La segona Badalona Shopping Night se celebrarà el dissabte 3 de maig
La segona Badalona Shopping Night se celebrarà el dissabte 3 de maig
Creix fins a 180 el nombre de botigues del centre de la ciutat que obriran fins a la mitjanit i oferiran avantatges comercials i activitats lúdiques, culturals i gastronòmiques
Redacción - 29/04/2014 04:50
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8652

La segona edició de la Badalona Shopping Night es farà aquest dissabte 3 de maig. Es tracta de la segona edició d'un esdeveniment, organitzat per l'Associació de Comerç BadaCentre i Centre Comerç Badalona, amb el suport de l'Ajuntament de Badalona i Badalona Comunicació, en què les botigues del centre de la ciutat obriran des de les 20.30 hores fins a la mitjanit i oferiran diverses activitats dins i fora dels seus establiments.

Enguany però, més de 180 botigues del centre de la ciutat participaran en aquesta nit de compres oferint avantatges comercials diversos, així com diverses activitats lúdiques, artístiques i gastronòmiques. A més a més, segons han explicat des de l'Ajuntament en la presentació, per primera vegada, Mercats Municipals de Badalona participaran en la Badalona Shopping Night. En concret, el Mercat Maignon que obrirà les seves portes fins a la mitjanit per oferir tastets gastronòmics i diverses activitats.

El tret de sortida de la Badalona Shopping Night tindrà lloc a la plaça de la Vila, a les 20.30 hores, amb una posada en escena de la Flashmob de la Shopping Night. Aquesta activitat es presenta amb una nova coreografia dirigida per Maribel del Pino i amb la col·laboració de les principals escoles de dansa de Badalona. D'altra banda, la Badalona Shopping Night tindrà també una cançó pròpia i una passarel·la virtual. En l'edició d'enguany el padrí és Guillem Rodríguez, dissenyador de la passarel·la 080 i Premi al Millor Dissenyador Jove d'Espanya.

Fins a les 12 de la nit els visitants podran gaudir de descomptes exclusius en les botigues i de tota mena d'activitats, tant als establiments com al carrer. En aquest sentit es preveuen activitats al carrer del Canonge Baranera cantonada amb el carrer d'en Prim, al carrer de Francesc Layret i a la plaça de Maignon. A l'escenari de la plaça de la Vila hi haurà sortejos especials i activitats artístiques, com ara música salsa a les 23.45 hores, una desfilada de moda a la mitjanit i a les 00.30 hores, ball amb l'Orquestra Nevada's.

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, ha destacat que "enguany la Shopping Night ha crescut de manera important, incorporant també la participació del Mercat Maignon i passant de les 130 botigues i negocis participants en l'edició de l'any passat als 180 d'aquest any, un fet que ja parla per si sol". La Shopping Night és una festa del comerç que té la intenció d'atreure visitants i fer que es parli de Badalona i és un esdeveniment que demostra que el comerç local i de proximitat de la ciutat continua més viu que mai", ha afirmat.

Per la seva banda, el representant dels comerciants, Josep Costa Solà-Segalés, ha destacat l'èxit de l'edició anterior d'aquest esdeveniment i ha afegit que la implicació dels comerciants en aquesta iniciativa "demostra i confirma que Badalona té un entramat comercial potent, creatiu, singular i professionalitzat que generen bàsicament les empreses familiars".