900 estudiants de 5è de primària de Badalona participen aquesta setmana en les proves de Badatletisme
Les activitats, incloses dins el projecte Badasport, tenen com a objectiu introduir els alumnes a les diferents modalitats de l’atletisme
Redacción - 29/04/2014 13:01
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8669

900 estudiants de 5è de primària de Badalona participen aquesta setmana en les proves de Badatletisme. Les Pistes Municipals d'Atletisme Paco Águila acullen fins demà dimecres aquestes pràctiques destinades als escolars de la ciutat per tal que coneguin les diferents modalitats d'aquesta disciplina esportiva.

Badatletisme és una de les activitats incloses dins l'edició 2014 de Badasport, una iniciativa que promou la pràctica esportiva entre els escolars a partir d'esports com el korfbal i l'atletisme, així com proves d'orientació en un indret de la ciutat i diverses activitats a la platja. En aquesta edició de Badasport hi participen 3.400 alumnes de primària.

A més de gaudir de l'activitat física, el Badasport té altres objectius com valorar l'esforç de la superació de les activitats tenint en compte el risc i la dificultat, o desenvolupar l'autonomia personal i la confiança en un mateix.

El passat mes de febrer 800 alumnes de 21 escoles ja van participar en competicions de korfbal a les pistes del Màgic Badalona. El dia 14 de març, al Turó d'en Caritg, 900 alumnes de 4t de primària van formar part de les proves d'orientació incloses dins el Badaorientació. Després del Badatletisme que té lloc aquests dies, l'actual edició del Badasport acabarà els dies 11, 12 i 13 de juny, amb 800 escolars de 2n de primària implicats en les activitats de Badaplatja, que se celebrarà a la platja dels Pescadors.

El Badasport 2014 està organitzat pel Grup de Treball de Mestres d'Educació Física de Badalona i el Centre de Recursos Pedagògics, amb el suport de l'Ajuntament de Badalona. A més, es compta amb la col·laboració del Club Joventut Badalona, la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, Voluntaris Badalona, El Club Korfbal Badalona-La Rotllana, la Federació Catalana de Korfbal, i els programes Thao i Fem Salut, entre altres.