'Usted está en La Habana', nova exposició fotogràfica a la sala 'Joan Vila i Plana' de l'Agrupació Fotogràfica Sant Joan Baptista de Sant Adrià
'Usted está en La Habana', nova exposició fotogràfica a la sala 'Joan Vila i Plana' de l'Agrupació Fotogràfica Sant Joan Baptista de Sant Adrià

Redacción - 15/05/2014 05:27
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8790

Des d'aquest dijous 15 de maig a les 20.00 hores, moment de la seva inauguració, la sala Joan Vila i Plana de l'Agrupació Fotogràfica Sant Joan Baptista de Sant Adrià de Besòs, acull la mostra fotogràfica 'Usted está en La Habana'. Es tracta d'una exposició del barceloní Josep Lluís Roig Rodríguez que es podrà visitar fins al 5 de juny de 2014 en horari de dilluns a dijous de 19.00 a 21.00 hores i amb entrada lliure.

L'exposició pren el nom d'un cartell on hi figurava aquest divertit i directe missatge. I efectivament la sensació que tothom té quan observa aquestes fotografies és la d'entrar en un meravellós viatge d'immersió a la vibrant ànima de l'apassionant illa del Carib. L'alegria, color, vitalitat, fascinació, lluminositat, seducció que se sent i respira als carrers de l'Habana ha quedat impresa per sempre en aquestes belles imatges esplèndidament capturades per Josep Lluís Roig.

Josep Lluís Roig Rodríguez va néixer a Barcelona l'any 1947. Va treballar dins del món de l'arquitectura, dedicant el seu temps lliure a la fotografia artística, fins a l'any 1994, quan va decidir dedicar-se única y exclusivament a la fotografia. Va ingressar a l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya l'any 1971. El 1978 obté la Medalla d'or, màxim guardó de l'A.F.C. Actualment és membre del Consell Tècnic i del Cos de Jurats. És soci també de la Federació Catalana de Fotografia, de l'Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià de Besòs i vocal de concursos de Photosagrera, l'agrupació fotogràfica del barri de la Sagrera.

L'exposició 'Usted está en la Habana' la componguen 50 fotografies seleccionades entre més de 700 negatius fets l'any 2001 a la ciutat de l'Habana (Cuba). Les fotografies han estat positivades per ell mateix a partir dels originals escanejats i amb l'ajut d'una impressora. Aquesta exposició es va inaugurar per primera vegada a l'Espai30 de la Nau Ivanow on va estar exposada al públic durant 45 dies.