Aquest cap de setmana, últim de les Festes de Maig

Redacción - 28/05/2010 13:29
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=889

Aquest cap de setmana és l'últim del mes de maig i en conseqüència, les festes de maig arriben a la seva fi. Dins de les activitats previstes per aquest cap de setmana destaquen la Festa a Baix a Mar, organitzada per l'Associació de Veïns del Centre i que es farà demà dissabte a partir de les 20.00 hores.

Hi haurà una gran sardinada i cantada d'havaneres amb l'actuació de Port Vell i Barcanova. A més es servirà vi i aigua, pa amb tomàquet i rom cremat, tot per 5 euros de preu i per a tot aquell que hi vulgui passar la nit al costat de la platja.

La festa continua tot el cap de setmana amb la Festa Indiana a Can Cabanyes en el transcurs de la qual hi haurà un Festival Benèfic a favor dels damnificats del terratrèmol d'Haití. El festival es celebrarà demà dissabte, 29 de maig, a les 16.30 hores, al Complex Esportiu Salvador Espriu.

Diumenge els protagonistes de la festa son, per una banda, les puntaries de Badalona i d'altres territoris d'arreu del món. Serà la XXIII Trobada de la Puntaire i es comptarà amb la presència a la Rambla de més de 4000 puntaries.

Per altra banda i també diumenge la bicicleta obtindrà protagonisme amb la XXVIII Festa de la Bicicleta de Badalona. A càrrec de la Unió Ciclista de la Salut i amb sortida al parc de Montigalà a les 11.00 hores totes les persones que hi vulguin poden agafar la seva bicicleta per fer-se amb els carrers de la ciutat.