L'equip Juvenil masculí del Club de Rem Badalona tercers al Campionat d'Espanya
L'equip Juvenil masculí del Club de Rem Badalona tercers al Campionat d'Espanya

Redacción - 27/05/2014 04:30
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8893

Per tercer any consecutiu, l'equip Juvenil masculí del club de rem Badalona ha aconseguit fer podi al Campionat d'Espanya de Llaüt del Mediterrani celebrat a Màlaga al Real Club Mediterráneo. En un any complicat, el club de rem Badalona ha viatjat a Màlaga tan sols amb els nois juvenils. Vint-i-sis clubs d'Andalusia, Múrcia, País Valencià i Catalunya, han participat en el X Campionat de Banc Fix del Mediterrani.

Dissabte al matí els nois van celebrar les eliminatòries enfrontant-se als clubs de Nàutic Campello i Regatas de Alicante. En una excel·lent regata, malgrat que l'estat de la plantilla no estava al cent per cent, es van imposar i classificar per la final de diumenge. En una gran final, es va imposar C.R. Cofradia de Pescadores de Torrevieja amb un temps de 06:20,38

L'equip juvenil del Club de Rem Badalona es va quedar a només 3 dècimes de la medalla de plata i es va imposar l'equip R. C. Regatas Alicante que va fer un temps de 06:29,10, el Club de Rem Badalona 06:29,40 i en quart lloc R. C. Mediterráneo de Màlaga amb 06:33,62.