Els Mossos i les policies locals de Badalona i Sant Adrià intensifiquen el patrullatge per Artigues i Sant Roc

Redacción - 27/05/2014 04:46
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8897

Mossos d'Esquadra de la comissaria de Badalona, agents de la Policia Local de Sant Adrià de Besòs i de la Guàrdia Urbana de Badalona han engegat un operatiu conjunt per intensificar el patrullatge per barris com Sant Roc, Artigues i Sant Adrià Nord.

L'objectiu del nou pla de seguretat és combatre "l'incivisme i la sensació d'inseguretat" que, segons expliquen, es viu en aquests barris arrel de certa tensió veïnal entre diferents col·lectius. Argumenten que l'operatiu, en aquest sentit, respon a diverses demandes realitzades per la ciutadania a través de diversos canals on les principals problemàtiques detectades responien a conductes incíviques com danys al mobiliari urbà, brutícia al carrer, consum de begudes alcohòliques a la via publica, baralles, molèsties per sorolls i, en altres àmbits, actes de tinença il·lícita i consum de drogues a la via pública.  

Tot i que aquest pla operatiu s'activa en totes les franges horàries, s'intensificarà sobretot durant les tardes, els vespres i les nits.

És per això que l'acció compta com a principals aliats als líders de les diferents ètnies, agrupacions veïnals i referents del teixit comercial. El pla s'allargarà fins l'estiu i ja es pensa en estendre'l a altres zones amb problemàtiques semblants.