Cap de setmana intens per al Club de Rem Badalona
Cap de setmana intens per al Club de Rem Badalona

Club de Rem Badalona - 03/06/2014 05:11
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=8948

La tarda del dissabte, dia 31 de maig, es va fer un record a en Marc Iborra que ens va deixar en un accident de trànsit fa prop de tres mesos. Amb la presència dels familiars d'en Marc i els socis del club, se'l va nomenar soci d'honor del Club de Rem Badalona. Davant la sorpresa de tots va aparèixer la furgoneta i el remolc dels amics d'Hondarribia portant una trainera nova que porta el seu nom "Marc Iborra Royo". El pare d'en Marc va ruixar amb cava la trainera anomenada popularment pels bascos "platanito". L'acte va aconseguir treure uns somriures als pares d'en Marc.

Nit del Badaloní de l'Any

Al vespre a la sala SARAU08911 es va celebrar l'elecció del Badaloní i l'entitat badalonina de l'any 2013. El club estava nominat com a finalista a la millor entitat. Després de felicitar i donar un recordatori als que van quedar en tercer lloc, els presentadors de l'acte, Bàrbara Sedó i Xavi Morera, van donar a conèixer els guanyadors, el ballarí David Navarro Yudes i com a entitat el club de Rem Badalona. El president del club Eugeni Pera va pujar a recollir el reconeixement que fa la Revista EL TOT.

1a Regata de Lliga de Lalgut Català a Arenys

D'altra bandam ha començat la XII Lliga Catalana de Llagut a Arenys de Mar. El club ha presentat a competició 6 equips. Ha debutat un equip infantil, que és el futur del club i que ha quedat en un excel·lent segon lloc per darrere de club Nàutic Flix. El cadet ha fet un tercer lloc per darrere del Club Nàutic Flix i Club Nàutic Mòra d'Ebre. El sènior femení ha quedat segon en la Final B per darrere del Club Rem Santa Cristina. La final A ha estat guanyada per Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils, segones Capgrossos Mataró, terceres Club Natació Badalona i quartes Club Nàutic Bétulo. Les veteranes del club han fet un segon lloc a la cronometrada. A la final han aconseguit una gran victòria a l'imposar-se a Ass.Vogadors baix a Mar Torredembarra, a Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils i a Club Natació Badalona.

Per a aquesta lliga el club ha pres la decisió de prescindir del juvenil masculí, que ha acabat de quedar tercer en el Campionat d'Espanya, per poder crear un bon sènior masculí de futur. Han competit dos equips sèniors. El sènior A, que comptava amb quatres vogadors de categoria juvenil, ha guanyat la cronometrada imposant-se per 7 segons al segon classificat. A la final han quedat en excel·lent segon lloc per darrere de Natació Badalona i per davant de Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils i Club Nàutic Flix. El sènior B ha quedat setè a la general, quedant per darrere d'Ass. Esportiva Xino-Xano Deltebre, Club Rem Santa Cristina i per davant de Club Rem Pescadors, a la final B.